KOMMUNIKATION

brand og kommunikativ identitet hvad er mit brand

BRAND OG KOMMUNIKATIV IDENTITET

Overvej din virksomheds kommunikative DNA – brand og kommunikativ identitet.

Hvordan formidler du bedst dine budskaber og skaber værdi for kunderne? Der kan med fordel trækkes på psykologien, når du skal finde frem til den værdi, du skaber for dine kunder. Og tekst, sprog og kommunikation er dine justerbare værktøjer, når du skal danne bro til dine kunder.

Har du brug for rådgivning og sparring om din kommunikative identitet?

brand og kommunikativ identitet storytelling og små historier

STRATEGISK STORYTELLING

Den menneskelige hjerne kan godt lide historier. Historier huskes, historier skaber tryghed.

Vi kan hjælpe med at finde frem til de gode historier i din virksomhed – historier, som er med til at skabe virksomhedens brand udadtil og samtidig understøtter virksomhedens employer branding. Historierne kan bruges alle steder, hvor virksomheden kommunikerer til kunderne eller medarbejderne.

brand og kommunikativ identitet kundecases styrker din kommunikationKUNDECASES

Kundecases skaber markant værdi for dig, men i høj grad også for dine kunder. Der ligger en klassisk psykologi bag kundernes valg. Du bør fortælle kunderne, hvorfor de lige netop skal vælge at lægge pengene i din virksomhed. Kundecases er en rigtig god type kommunikation til netop dette og til at bruge psykologien bag valg.

Vi hjælper med at skrive dine kundecases, så de huskes og tiltrækker kunder.

brand og kommunikativ identitet undervisningsmateriale og kurser

KURSUS- OG UNDERVISNINGSMATERIALE

Vi sikrer en fejlfri formidling i dine kursus- og undervisningsmaterialer.

Det kan være e-bøger, slides, kompendier, evalueringer, bøger m.v. Hvis du har brug for layout og grafik, fotos, 3D m.v., så kan vi også hjælpe med det via vores dygtige samarbejdspartnere.

brand og kommunikativ identitet korrektur

KORREKTUR

Professionel tekst bør altid gennemgå en nøje korrekturproces. En korrekt og flydende tekst er som et instrument, der spiller rent, så dine budskaber trænger igennem uden støj. Din virksomhed fremstår troværdig og kvalitetsbevidst, når teksten i kundematerialer, på websitet, på de sociale medier m.v. er i orden.

Vi stiller gerne skarpt ind på dine tekster og gør dem professionelle og fejlfri.