FAGLIG FORMIDLING

Faglig formidling blogindlæg med fagligt indholdFAGLIG FORMIDLING VIA BLOGINDLÆG

Dine blogindlæg og faglige formidling skaber værdi for dine kunder på en mere dybdegående måde end et nyhedsbrev. Blogindlægget deles på Facebook, LinkedIn m.v. og publiceres på din hjemmeside, det øger trafikken til siden. Det kræver tid til research, tid du måske ikke kan finde i den travle hverdag. Vi hjælper med både research og faglig formidling. Vi researcher på mange faglige business-områder i databaser i både ind- og udland. Vi skriver gerne dine blogindlæg hver måned. Eller måske har du brug for reviews af engelske artikler og et udtræk af essensen, så du sparer tid, men alligevel følger med i dit faglige felt. Og så kan du samtidig få sat system i dine blogindlæg, så du vedligeholder din strategi på de sociale medier. Kontakt os allerede i dag.

Faglig formidling artiklerFAGLIGE ARTIKLER

Vi skriver artikler til magasiner, medlemsblade, tidskrifter m.v. med fagligt indhold på baggrund af grundig research. Vi inddrager gerne resultater af forskning og empiriske undersøgelser, så du får en spændende og opdateret artikel. Hvis du selv vil skrive artiklen, gennemskriver vi gerne din tekst, så den finpudses og essensen træder frem. Vi hjælper med både korrektur, redigering eller tekstforfatning.

Faglig formidling research reviewREVIEW/REFERAT

Faglige artikler og forskning kan være en tidskrævende proces at få et overblik over. Vi reviewer materialet og trækker essenserne ud til dig. Dem kan du ofte bruge i din markedsføring eller i din kommunikation med medarbejderne.

Vi reviewer også gerne andre former for kommunikation for dig. Både engelske og danske tekster.

Faglig formidling oversættelse engelsk danskOVERSÆTTELSE ENGELSK-DANSK

Har du brug for oversættelse af tekst fra engelsk til dansk, så hjælper vi gerne. Det gælder inden for alle fagområder.

Dansk-Engelsk: Sværere tekster, der skal oversættes fra dansk til engelsk, så kommunikationen bliver “native”, sendes til vores samarbejdspartner, der er uddannet inden for oversættelse til flydende business engelsk.