MARKETING & PR

MARKETINGTEKSTER – HJEMMESIDEmarketingtekster tekster til hjemmeside

Marketingtekster – din hjemmeside er ofte det første sted, kunderne møder dit brand, derfor er kommunikationen vigtig. Og de klikker hurtigt videre, hvis hjemmesiden ikke fremstår professionel og gennemarbejdet. Derudover er det ofte her, du får en god relation til kunden og viser, hvilken værdi du skaber for kunden, når denne køber hos dig. Og husk, at dine webtekster skal være korte.

Har du overvejet et “serviceeftersyn” af teksten på din hjemmeside?

Har du brug for nye tekster? Får du skrevet dine blogindlæg?

marketingtekster boligteksterBOLIGBESKRIVELSER – EJENDOMSMÆGLERE

Spar tid! Vi skriver dine boligbeskrivelser.

Vi vurderer købersegmenter og boligens geografiske fordele. Vi fremhæver muligheder ud fra plantegningen. Du får en kommunikativ sammenhæng mellem boligbeskrivelse, plantegning og billeder. Og du får korrektur på teksterne, så din mæglervirksomhed fremstår professionel. Vi er din faste tekstforfatter.

marketingtekster nyhedsbreve

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve er en af de mest effektive og billigste former for markedsføring.

Nyhedsbreve skal skabe værdi for kunden – ellers bliver de slettet af læseren, inden denne har modtaget dine gode tilbud m.v. Få en fast ordning med os, så du modtager teksten til dine nyhedsbreve hver måned – og frigiver mere tid til din forretning.

marketingtekster brochurer flyersBROCHURER M.V.

En brochure er din virksomheds kommunikative fingeraftryk. Derfor skal den være fejlfri og i god kvalitet. Teksten skal være i orden, billederne flotte og sigende og papirkvaliteten lækker at have i hånden. Alt dette kan vi hjælpe dig med.

Skal du på messe, uddele brochurer til husstande, nye kunder eller på netværksmøder, så lad os finde den bedste løsning til dig.

marketingtekster pressemeddelelser

PRESSEMEDDELELSER

En god pressemeddelelse skaber opmærksomhed og giver omtale af dit produkt. Den skal være skarp og journalistisk korrekt opbygget. Og det kan i nogle tilfælde være en god idé at lade ordene være omfavnet af et smukt grafisk layout.

Vi skriver gerne din pressemeddelelse – og leverer både med og uden layout.